• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Rechtsbijstand-Arag

E-mail Afdrukken PDF

.: ARAG

ARAG Rechtsbijstand is sinds 1962 actief als volledig onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar. Het bedrijf is onderdeel van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in twaalf Europese landen en in de Verenigde Staten. Arag voert geen andere merken.
Arag is één van de rechtsbijstandverzekeraars die de procedure mede financiert. Verzekerden van Arag kunnen zich aanmelden als lid van onze vereniging (als ze dossiernummer vermelden bij aanmelding, wordt er aan hen geen contributie in rekening gebracht). De contributie wordt betaald uit de bijdrage van verzekeraar.

Indien u al lid bent van onze vereniging en de contributie al betaald heeft en verzekerd bent bij Arag dan kunt u de contributie terug krijgen. De contributie wordt betaald uit de bijdrage van Arag. U kunt een verzoek indienen voor teruggave van de contributie door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . U moet niet vergeten om het dossiernummer van Arag te vermelden.

 

Website: ARAG

Laatst aangepast op woensdag, 20 april 2011 19:50